Efteruddannelse

 

ytringsfrihed-1-900x506.jpg

Informationskrigen spidser til verden over, og det har aldrig været mere risikabelt at være journalist end i 2017. Intet sted er krigens fronter trukket skarpere op end i Mellemøsten, og vi har masser at lære af vores tyrkiske og egyptiske kolleger, der daglig kæmper med censur, overvågning og trusler i lande med stor polarisering og masser af propaganda. Tag med på kursus og bliv bedre rustet til at beskytte dig selv og dine kilder og få inspiration til, hvordan den uafhængige journalistik kan modstå presset fra alle dem, som har interesse i at underminere den. Kom med Rasmus Bøgeskov og mig på kursus i Istanbul og Kairo og mød nogle af klodens mest hårdhudede reportere.

https://mediernesefteruddannelse.dk/kurser/krigen-mod-journalister-kursus-i-kairo-og-istanbul/

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s